Als bedrijf doe je er alles aan om een klant zo lang mogelijk aan je te binden. Dit noemen we klantenbinding of customer retention. De duur van zo'n relatie is bepalend voor succes op korte- en lange termijn.

Uiteraard ben je als bedrijf ook voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Belangrijk is dat je een goed beeld hebt van de prospect en deze op de juiste manier benadert. Dat begint met het krijg van een goed klantbeeld. Om een goed klantbeeld te verkrijgen is het noodzakelijk om met goede data te werken. Dan haal je een maximaal rendement uit je marketing campagnes.

Je moet met databases en adressenbestanden zeer zorgvuldig te werk gaan. Helaas gaat er best vaak iets mis. Dat kan iets zijn bij de tenaamstelling, het adres, de aanhef, het adres of de boodschap. De impact van het campagne is dan flink minder.

Wij stellen dan ook dat het loont om een goede (ontdubbelde en verrijkte) database op te stellen.De kosten hiervan zijn vaak maar een fractie van de campagne kosten. Wij helpen graag. Bij Datakitchen kun je terecht voor de volgende database diensten:

- B to C adressen bestanden

- B to B adressen bestanden

- Ontdubbelen van adressen

- Verrijken van adressen

Wil je meer weten? Neem even contact op!