• darkblurbg

Wie zijn we?

Data Kitchen mag dan een jong bedrijf zijn, zelf barsten we van de ervaring. Voor verschillende grote databedrijven hebben wij alle drie gewerkt. We hebben voor veel grote en kleine organisaties oplossingen geleverd op het gebied van Data Quality, Data levering en Data Intelligence. 

Wij zijn een flexibel en creatief databedrijf dat geen data uitdaging uit de weg gaat. Wij proberen daarbij niet alles zelf op te lossen maar zetten ook geregeld ons brede netwerk in.  

       

Astrid Rosdorff                                       Mark Leijdekker                                      Michiel Staal

 

Visie  

Data is onmisbaar om succesvol te kunnen zijn. Of het nu om operationele processen gaat of om strategische keuzes: Data is de bron voor inzichten waarop beslissingen gebaseerd worden. Om goede beslissingen te nemen, is goede data essentieel. 

Data Kitchen helpt organisaties meer waarde uit data te halen. Vaak door hun Data Governance op een hoger niveau te brengen. Soms met gerichte projecten op het gebied van Data Quality, Data Levering, Data Intelligence, of Data Management Trainingen.

Grote bedrijven, het MKB, de overheid en goede doelen behoren tot de klantenkring. Data Kitchen kent een aantrekkelijk tariefniveau en een hoge mate van flexibiliteit. Dat is geen loze kreet want wij zijn het liefst betrokken bij de implementatie van onze producten en diensten. We willen namelijk zeker weten dat onze oplossing werkt en dat u daarmee meer waarde uit de data haalt.

Wij hebben innovatie hoog in het vaandel staan. Zo participeren wij in innovaties rondom de grootste data community van Nederland.

We zijn ook aangesloten bij The Data Tales: Een consortium dat onderzoek doet naar optimalisatie van de Klantreis. In het consortium nemen verder onder andere deel: Groningen University, Saxion University, VU Amsterdam, TU Eindhoven, Utrecht University, DUO en AEGON.

Data Kitchen is ook betrokken bij de uitvoering van een Quick Scan GDPR/ APV die door de Prince Groep ontwikkeld is.

Tot slot zijn wij trotse partner van DAMA Nederland, waarmee we de Data Maturity Scan ontwikkelen en van Information Builders: de internationaal leidende partij met betrekking tot self service BI.

Werken bij

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Ben je echter een data specialist die wat anders zoekt of een samenwerking aan wil gaan? Neem vooral contact met ons op. We hebben naast onze lopende projecten een goed gevulde pijplijn met mogelijk toekomstige projecten waarin we jouw kennis en ervaring goed kunnen gebruiken.