Om data driven te gaan werken, meer gebruik te gaan maken van data, goede processen rondom data management te definiëren, data governance en data quality te implementeren, is specifieke kennis nodig. Voor die mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, graag met experts aan tafel willen, modellen en praktische vaardigheden willen opdoen om dit te leren, bieden wij twee verschillende diensten aan: 

Trainingen
Voor die mensen die graag zelf aan de slag willen en meer kennis willen opdoen hebben wij twee praktische en korte cursussen samengesteld:


- Data volgens DMBOK (2 dagen)
- Examentraining (1 dag)
- Werken als Data Steward (1 dag)

In samenwerking met Data Science Partners, bieden wij ook Data Science opleidingen aan. En voor workshop op het gebied van AI werken wij samen met TechKoepel in Haarlem. 

Consultancy
Data Kitchen kan bedrijven ook helpen in het het succesvol organiseren en implementeren van datamanagement en data governance.
Wij beschikken over een team van consultants die de wereld van datamanagement kennen. Zij zijn teamspelers, kennen de uitdagingen en vormen een goede schakel tussen de business- en IT afdelingen. Zij spreken de taal van verschillende afdelingen. Zij maken analyses die beter aansluiten bij de vraag van de business.

Door Data Kitchen in te huren weet u zeker dat u een expert in huis haalt en dat het project succesvol wordt afgerond.